Errare humanum est

Back with a new batch!

29/11/2004

Dienst mededelingen

1) Vanwege mijn tijdelijke verhuizing naar het pittoreske Rotterdam - met ingang van morgen ben ik niet meer in Zwolle te vinden - weet de hoofdredactie niet in hoeverre er tijd is om dit weblog goed bij te houden. Evenwel is het ons voornemen om te zorgen dat er verse stukjes opkomen, als is de frequentie waarmee dit zal gebeuren vooralsnog een vraagstuk van indrukwekkende proportie.

2) De hoofdredactie neemt zich voor om elke dag die niet in Zwolle wordt door gebracht, een gedicht te maken waarin de teneur van die dag kort en bondig op rijm wordt gezet. (Naar alle waarschijnlijkheid zullen het, in het kader van de 'urban scene'voornamelijk speedsonnetjes worden).
Zoals met zoveel goede voornemens het geval is, zal er wel niets van komen, maar mocht je er net zoveel vertrouwen in hebben als ik, dan ben je van harte uitgenodigd om te kijken op http://maldenburg.blogspot.com voor allerhande snikken en glimlachjes.

3) Tegenwoordig is het bij Errare Humanum Est policy om te tutoyeren. Wanneer jij je eraan stoort, ga je maar naar een ander zijn weblog.

De hoofdredactie.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage