Errare humanum est

Back with a new batch!

20/01/2005

Horoscoop 26/1 - 2/2 2005

Ram (21/3 – 20/4)
In de liefde lijkt er geen wolkje aan de lucht, maar pas op: schijn bedriegt en een ongeluk zit in een klein hoekje! Op het werk hoeft u niet zo te tobben, het mislukt deze week toch. Thuis kan het zijn dat u misschien eventueel tot een inzicht komt.

Stier (21/4 – 20/5)
O, o, Stier, wat maakt u het zich weer moeilijk! In de liefde kunt u de zaken maar beter laten berusten, anders werkt u alleen maar dieper in de nesten. Op uw werk loopt alles op rolletjes, maar u hebt ook nog een huis! Schuw daar de afwas niet.

Tweelingen (21/5 – 21/6)
Neem de tijd om een belangrijke liefdesbeslissing te nemen. Overdaad schaadt, Tweelingen! Thuis wacht een emotioneel weerzien met iets of iemand diet of dat u verloren waande. Laat dat u op uw werk niet van de wijs brengen en haal ook eens koffie voor de stagiair.

Kreeft (22/6 – 22/7)
De sterren voorspellen af en toe zon met hier en daar een buitje. Waar precies is nog niet goed te zeggen, maar plaatselijk kan het wat vriezen, met gladdigheid tot gevolg. Pas dus op voor op en afritten van de levensweg Lieve Kreeft, zowel in de liefde, op het werk of thuis!

Leeuw (23/7 – 23/8)
Lekker in de zomer jarig he, Leeuw! Maar dat helpt u niet tegen alle tegenslagen die de winter met zich meebrengt: uw relatie gaat deze week kapot, u stoot uw hoofd aan een keukenkastje en u wordt waarschijnlijk ontslagen. Zelfmoord is een serieuze optie.

Maagd (24/8 – 23/9)
In de liefde is veel afhankelijk van het sterrenbeeld van de partner. Maagden met een Kreeft doen er verstandig aan de relatie te verbreken, de Kreeft is de komende week instabiel. In alle andere gevallen doet u verstandig aan de beslissing even uit te stellen: komt tijd, komt raad. Over de werk cq. thuissituatie doen de sterren geen uitspraken.

Weegschaal (24/9 – 23/10)
In de liefde is alles mogelijk. Op het werk moet u uw slag slaan als deze zich voordoet. Wees niet teveel thuis deze week, de meeste dodelijke ongelukken gebeuren daar. Het is een goede tijd om een vakantie te boeken.

Schorpioen (24/10 – 22/11)
U kunt er ook allemaal niets aan doen Schorpioen. Daarom moet u al het berokkende leed maar niet aantrekken, uw partner had beter moeten weten. Verder zijn de sterren volkomen in harmonie en op het werk lijken gouden tijden aan te breken, maar wees niet te gretig!

Boogschutter (23/11 – 21/12)
Neem niet teveel hooi op uw vork, Boogschutter, sommige dingen zijn strafbaar. Leg deze week al uw gedragingen nauwgezet vast en luister niet naar de stemmen in uw hoofd. Op het werk doen zich deze week geen noemenswaardige kansen voor, stort u daarom eindelijk eens op dat uitgestelde langetermijn project. Thuis moet u stofzuigen.

Steenbok (22/12 – 20/1)
Lankmoedigheid is niet sexy Steenbok! In de liefde verslikt uw ega zich en een heimlich is noodzakelijk. Op het werk bent u juist te autoritair. Pas op voor de stagiair, deze koestert wrok jegens u.

Waterman (21/1 – 19/2)
Sex and drugs and rock ’n roll deze week waterman. Iedereen wil u zijn deze week. De kater komt hoogstwaarschijnlijk later, maar altijd en doorgaans precies op tijd. Maakt u zich daar nu nog maar niet druk over, dat zien we dan wel weer. Genieten is een vak apart.

Vissen (20/2 – 20/3)
Houd op met tobben, Vissen. Maak van deze kalme week op het werk gebruik om uw twijfels over de liefde op een lijn te krijgen. Een opgeruimde geest begint in een opgeruimd huis. Maak niet alleen spreekwoordelijk schoon schip! Alles komt goed, mits u de moed niet verliest.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage